vineri, 15 noiembrie 2013

Un nou ziar local:

Aveți în fața dumneavoastră noul și singurul ziar independent, bilunar din oraș: “Ziua Românească de Sebeş”.
    Un ziar ce conţine în paginile sale ştiri de ultimă oră despre evenimente de interes local şi naţional, articole pe teme de sănătate, finanţe, administaţie, can-can, politică, modă, economie, proiecte comunitare, nutriţie, etc.
    În paralel vă aducem o ocazie unică de publicitate, pentru firmele dumneavoastră, la preţuri fără concurenţă şi la o calitate grafică profesională.
    Aceasta va dă posibilitatea realizării unui interviu despre firma, serviciile şi produsele aferente, pe larg şi în extenso.
    Primul număr va fi distribuit gratuit, direct, precum și prin puncte fixe de distribuţie, amplasate în interiorul unor magazine, pentru a ne asigura astfel, că ziarul ajunge la locuitorii municipiului Sebeş.
    Ținta noastră este un ziar atrăgător și căutat, cu  un tiraj de minim 3000 de exemplare, și apariție săptămânală.
    Vom promova o etica deontologică a presei şi a jurnalistului, împreună cu cea a bunul simţ.
    Lansăm cu această ocazie invitația către oficialitățiile locale de a pune bazele unei comunicări constructive în sprijinul cetățeniilor municipiului Sebeș.
    Vom urmări tocmai de aceea să adoptăm o politică echidistantă faţă de influenţele politice şi să promovăm oamenii, ideile şi proiectele lor bune!
    "Ziua Românească de Sebeș" își propune o oglindire vie a vieţii și evenimentelor marcante ale municipiului Sebeş şi a locuitorilor săi, de pe aceste meleaguri binecuvântate, pline de istorie, tradiţii şi oameni inimoşi şi gospodari.
    Deasemenea deschidem poarta colaborării către toți locuitorii municipiului Sebeș.
                  Emanuel Lucian Enache, Director General

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu